Gastenboek

 

Harry van Rijn
email | site


Beste Mevrouw,
Ik heb uw boek in één weekend uitgelezen en ben in mijn al
tamelijk lange leven zelden zo ontroerd geweest.
Zo persoonlijk en indringend het afscheid van een zusje beschrijven is een bijzondere gave en het zal ongetwijfeld veel mensen iets doen
en aan het denken zetten.

Harry van Rijn (1923)
Publicist en schrijver

Monday, January 23, 2006 @ 7:16 pm
Larissa Aalderink
email | site

Beste Monique,

Ik vind het heel knap dat je een boekje hebt geschreven over je zus Mimi. Ik heb dit boekje in 1 keer uitgelezen, vanwege het aangrijpende verhaal. Ik vind dit boek echt heel mooi, en ik weet zeker dat andere mensen hier ook wat aan zullen hebben. Groeten en liefs Larissa(13) en familie.

Saturday, December 10, 2005 @ 2:40 pm
Léon Favyts
email | site

Geachte mevrouw,

Uw boek wordt zeker onder de aandacht gebracht via het ledenblad én de website van RWS. Kijkt u trouwens ook even naar de nieuwsrubriek www.rws.be: 23.11.2002. Mario nam ooit eenzelfde beslissing; Mario had MS ...

Met sympathie,
L.F.

Saturday, November 19, 2005 @ 3:26 pm
Henny en Henk Baars
email | site

Geachte schrijfster,

Ook wij hebben uw boek
gelezen. Het heeft ons aangegrepen hoe u het afscheid van uw zus heeft ervaren. Maar ook de wijze waarop uw zus het leven heeft verlaten. Het boek is een bijzondere bijdrage hoe ook met euthanasie kan worden omgegaan.

Een aandoenlijk boek.

Monday, October 31, 2005 @ 1:15 pm
Eveline Blomjous
email | site

Beste Monique,

op Corsica hoorden we van Carin van de beslissing van jullie zusje, en ookal hebben wij Mimi nooit gekend het grijpt je aan dat iemand zoveel leed heeft dat sterven de enige uitweg is.
Zelf hebben wij zo iets nog nooit mee gemaakt, en daarom wilde ik het boek toch graag wilde lezen, om vat te krijgen op wat het met je doet en hoe je met zo'n beslissing omgaat. Tijdens het lezen voel je de kracht van de geschreven woorden; wat ontzettend knap dat je op zo'n mooie manier je gevoelens en emoties kan uiten en daardoor het verdriet kan delen met anderen.
En ookal kende ik Mimi niet, ik heb het boek met tranen in mijn ogen gelezen.
Wat fijn dat er zo'n mooi boek is over euthanasie!

Ik weet zeker dat het doel bereikt wordt,
een herkenbaar boek voor iedereen die zoiets mee maakt of meegemaakt heeft.

Het boek heeft mij beslist aan het denken gezet over het leven en de de dood.

Eveline Blomjous

Sunday, October 30, 2005 @ 12:42 pm
Van Dyck Agnes
email | site

Beste,
Ik heb je boek zaterdag gelezen en zondag reeds voor de 2de maal...Ik vind het ongelooflijk goe!!!
In september is ook mijn zus overleden..Zij had al 4 jaar geleden euthanatie aangevraagd maar haar aandoeningen waren niet dodelijk...zij had alleen alle dagen verschikkelijke pijnen, maar daar ga je niet van dood...Zo wilde zij niet verder leven en heeft zij via de NVVE raad gevraagd en gekregen om het zelf te doen. Haar kinderen en een zus en broer waren hierbij aanwezig.

Nogmaals proficiat met uw boek en ik hoop voor u dat het groot succes wordt.

Monday, October 24, 2005 @ 12:41 am
Alle Dijkstra
email | site

Beste Monique,

Ik heb jouw boek in een adem uitgelezen en ben zeer onder de indruk van de wijze waarop jij jouw gevoelens, m.b.t. deze aangrijpende gebeurtenis, hebt verwoord. Indrukwekkend. Ik spreek de hoop uit dat het schrijven van het boek ook jou heeft geholpen bij de verwerking van de keuze van je zus Mimi. Monique, samen met je familie heel veel sterkte toegewenst.

Alle Dijkstra

Sunday, October 23, 2005 @ 5:49 pm
Henny ten Have
email | site

Monique, ik heb je boek met gemegde gevoelens gelezen.Wij allen zijn op deze aarde om een leerproces te volgen, waar je altijd je eigen keus kan en mag maken. Je zus Mimi heeft inderdaad een beslissing genomen en die hebben jullie als familie en vrienden moesten accepteren. Ik probeer uit je verhaal (wat zeer open is) mijn gedachten over euthanasie te ordenen, ik weet dat er een hiernamaals is en ben er eerlijk gezegd nog niet uit of men zo'n beslissing wel zelf mag nemen.
Ik wens jullie allen heel veel sterkte toe met het gemis van Mimi en weet dat haar liefde en kracht altijd aan jullie zijde zal zijn.

Dit boek is zeker de moeite waard om te lezen en ik zal het zeker aanbevelen bij anderen.
Groetjes, Henny

Wednesday, October 19, 2005 @ 1:46 pm
romulo C.Doderlein de Win
email | site

Lieve Monique, wat goed dat je een boek over je zusje Mimi hebt geschreven, voor mij is zij een held, en ik ben er trots op dat ik haar en haar geweldige man Jan heb leren kennen als twee super fantastische mensen.
Ik deel jullie verdriet,en wens jullie allen heel veel liefs en sterkte met het verlies van Mimi.
Groeten en liefs, Romulo

Friday, October 14, 2005 @ 4:12 am
Wilt u in dit gastenboek een bericht achterlaten, email uw bericht dan naar: monique@doderleindewin.nl dan wordt het automatisch in het gastenboek gezet. Met dank.